Ford kuga

Top-moderne SUV

Ford er kommet med en ny model af deres velkendte SUV – Nemlig den nye Ford Kuga. Den nye Kuga er topmoderne og har en masse nye systemer der alle skal hjælpe dig til en køreoplevelse, der er helt perfekt. Ford er i forvejen kendt for, at lave biler der er elsket af brugerne, og denne Ford Kuga er ikke en undtagelse.

 

Meget mere tilpasset

Bilen er blevet tilpasset efter brugerens behov. Du får en bil med en masse systemer der kun vil bidrage positivt til din køreglæde. Det er innovative systemer der vil gøre din kørsel mere enkel, og de vil hjælpe dig godt på vej. Måske bliver du så glad for de nye systemer, at du hurtigt glemmer alt om hvordan det var at undvære dem.

 

  • 2 Zoners klimaanlæg

Bilen har et nyt og optimeret automatisk klimaanlæg, så du kan tilpasse temperaturen alt efter hvordan passagererne ønsker det. Forsæderne har sædevarme, som især er en rar ting, når det er rigtig koldt udenfor. I relation til sædevarmen, så har bilen også opvarmet forrude som gør, at du ikke behøver at skrabe is af ruden når det er frostvejr. Foruden de smarte systemer om vinteren, så har bilen også regnsensorerne som automatisk kan starte og selv tilpasse hastigheden alt efter hvor meget det regner.

 

  • Intelligent nøglesystem

Ford har et nyt nøglefrit system, der kan registrere når bilnøglen er i nærheden af bilen. Her bliver dørene låst op automatisk, og du behøver heller ikke at starte bilen med en manuel nøgle. Det eneste du skal gøre er, at træde på koblingen og derefter trykke på startknappen. Det samme gælder når du står bag bilen med hænderne fulde, så skal du blot bevæge foden under bagklappen, og så åbner og lukker den automatisk.

 

  • Driver alert

Er man en person der bruger mange timer i bilen og kører over lange strækninger ad gangen, så kan man let falde i staver, især når det bliver mørkt udenfor. I denne Kuga får du førerovervågning, som holder øje med din kørsel, og hvis bilen opfanger at der er afvigelser, så vil den forslå at du holder en pause.

 

  • Trafic Sign Recognition

Ofte er der mange ting man skal holde øje med når man kører på vejene, og der kan let være ting og vejskilte som man overser. Derfor har Ford et system der kan scanne skiltene mens du kører. Systemet ser skiltene og reflekterer dem ned i instrumentbrættet. Det gør det lettere for dig, som fører af bilen, og du skal ikke være i tvivl, om du har overset noget.