Ford S Max

Familiebilen over dem alle

Mangler du en ny familiebil der kan gøre din køreglæde endnu større? Så skal du tage et kig på en Ford S-Max. Det er en supermoderne bil hvor ydeevne, udvendigt design og indvendigt udstyr stemmer 100% overens. Du har plads til det hele i denne S-Max og du har mulighed for at vælge imellem flere typer. Du kan vælge imellem bl.a. ST-Line, Titanium og Trend. Vælger du en Titanium får du en bil hvor du har ekstra meget plads og her er der mulighed for at have op til 5-7 sæder i bilen. For at sige det som det er, så er en S-Max der perfekte familiebil, og der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst.

 

Dynamisk

Bilen har et dynamisk udseende der let supplerer din personlige livsstil. Den har lange, rene og ubrudte linjer på ydersiden, der giver den et sammenhængende look lige meget hvilken vinkel man kigger fra. Til at gøre det ydre komplet, har bilen et intelligent lyssystem der giver den perfekte belysning på vejene. Du får en bil der er sikker på vejene, og du vil helt sikkert føle dig godt tilpas når du kommer kørende i den. Det gælder lige meget hvilket underlag du kører på.

 

Elegant

Indvendigt i bilen afspejles det ydre design gennem smarte elementer og intelligente systemer. Midterkonsollen indeholder et let og overskueligt panel hvor blandt andet radioen og klimaanlægget bliver styret fra. Foruden det manuelle panel i midterkonsollen er der i toppen af denne også en stor overskuelig skærm til navigation. Her kan du let plotte dit mål ind, og let følge navigationen fra start til slut. Foruden navigation kan du også se om du bliver ringet op, om du modtager sms’er og meget andet. Som fører af bilen har du et perfekt overblik over de systemer du skal benytte dig af når du kører bilen. Du har let overblik over farten, gear og navigation. Og som en bonus får du et elegant og eksklusivt multifunktionsret så du har betjeningsmuligheder lige ved hånden.

 

Rummelig

Ford S-Max er en bil der er perfekt som familiebil. Der er meget plads til fører, bagage og hver enkelt passager. Den gode plads gør, at man ikke vil komme til at føle sig klemt på bagsædet. Rummeligheden bliver understreget med det store ovenlysvindue der er i hele bilens tag. Her kommer der et helt andet lys ind i bilen end man ellers er vandt til. Dette ovenlysvindue får bilen til at synes større og mere rummelig, men det lyser også bilen mere op med det naturlige lys der kommer gennem ruden.