FordCMAX

En meget komfortabel familiebil

Når man er en lille, eller en stor familie så skal man have en bil der opfylder de behov man har. Der gælder både komfort, plads, motor og køreegenskaber. Alt dette får du i en Ford C-Max. C-Max er en familiebil der er perfekt til både at kører rundt i, i Danmark i hverdagene, men også til at køre på længere ture hvis man fx skal på kør-selv-ferie. Bilen er stor og der er masser af plads til både personer og bagage i bilen. Den afspejler luksus og har alt en familie har brug for.

 

Luksus for passagererne

I mange biler kan man som passager godt føle sig en smule klemt, når man sidder på bagsædet. Det kan også være besværligt at få opbevaret sine ting ordenligt uden at de skal ligger og glide rundt på sæderne. Derfor er der i denne Ford C-Max blevet lavet et lille ”fly-bord” der sidder på sædet foran. Dette lille bord kan man klappe ned, og have sin telefon, et blad eller en kop kaffe stående på. Det giver et element af komfort, som man ikke får i mange andre biler. Og set ud fra bilens størrelse så er der stadig masser af plads til passagererne og deres ejendele i bilens kabine.

 

Et super godt lysindfald

Denne nye C-Max har mange designelementer der giver bilen et helt nyt niveau, og det er både når man ser på bilen ude fra og når man sidder inde i bilen. Når man sætter sig ind i bilen, bliver man mødt af en kabine med meget plads og meget lys. Ofte kan store biler godt virke mørke, men denne har et stort ovenlysvindue i taget, og det er med til at trække en masse lys ind i bilen, som man ellers ikke kunne få. De store ruder i siderne er også med til at skabe en lys kabine, og kører man hvor der er meget sol, så kan man trække et lille solfilter op for vinduet der lukker af for de skrabe stråler.

 

En rummelig bil

Udefra ser bilen stor og rummelig ud. Man kan allerede her se, at det er en bil der er indrettet godt, og hvor der er plads til både meget i bagagerummet og til passagerer. Lige meget hvilken type C-Max man køber, så får man en god familiebil. Man har mulighed for at vælge imellem typerne Titanium+, Trend, Trend (Grand C-Max), Titanium+ (Grand C-Max). Bilen fås i mange forskellige farver, så man er sikker på at bilens udseende passer til ens personlige stil.