Ford focus

En Ford på et helt nyt niveau

Når en bilproducent kommer med en ny årgang, af en allerede velkendt bil, så er der altid, i større eller mindre grad, forbedringer. Det kan være på enten udseende, motor eller indvendig design og teknologi. Men især i den nye Ford Focus får du noget ekstraordinært i den nye årgang. Mange kender til Ford Focus og de ved, at det er en bil med kvalitet. Ud over den allerede kendte kvalitet, så har bilen fået et mere intelligent design, en ny og mere moderne styling og rummeligheden i kabinen er blevet større. Noget af det allerbedste der er i denne nye årgang er, at man får en bil med nye brændstoføkonomiske motorer. Disse motorer er alle kombineret med 8-trins automatgear eller 6-trin manuelt gear.

 

Masser af ekstraordinære teknologier

Den nye Focus er blevet udstyret med et væld af fantastiske teknologier, som alle samme skal gøre din køreoplevelse meget bedre. Når du som fører sætter dig ind i bilen, er der nye teknologier der er med til at gøre din køreglæde større, og det ses blandt andet ved Adaptive Fartpilot, Stop and Go og Lane Centering. Alle disse teknologier skal hjælpe dig både med at holde den korrekte fart, starte let op og holde dig inden for vejens afgrænsninger. Når man først at prøvet bilen med disse teknologier, så vil man ikke kunne forestille sig, at man nogen sinde har undværet dem. Men det er ikke kun føreren, som disse teknologier påvirker. Når man er med som passager i bilen, vil man hurtigt kunne fornemme den lette kørestil, og at bilen glidere lettere og mere ubesværet frem gennem trafikken.

 

Et design der afspejler kvalitet

Focus’ens indvendige og udvendige design har fået et step op. Bilen ser nu mere atletisk og aerodynamisk ud og det nye design gør også effekten endnu bedre, og sammenkoblet med den nye motor, så vil bilen køre som en drøm. Indvendig er linjerne enkelte og tilpasset, så de afspejler bilens ydre.

 

Stationcar eller sedan

Hvis du har forelsket dig i den nye Focus, så har du to typer som du kan vælge imellem. Her er mulighed for at vælge det lidt større stationcar og den lidt mindre sedan. Bilerne afspejler begge den klassiske Focus og du skal blot tænke på, hvad dit formål med bilen er. Så er i en stor familie der har brug for lidt plads til både passagerer og bagage, så er en stationcar et godt valg. Er i et par, der ikke nødvendigvis har brug for helt vildt meget plads, men alligevel gerne vil have en god rummelig bil, så er en sedan et rigtig godt valg for jer.