Biler på vejen

De fleste biler kan med fordel leases

Du skal gøre dig klart, hvilke krav, drømme og behov du har, inden du beslutter dig for, hvilken form for leasing du vil benytte

 

Leasing af en ny bil er en yderst populær måde at blive godt kørende. Helt basalt kan en leasing-aftale betyde, at du får overblik over de faste udgifter og overskud på budgettet – samtidig med, at du er sikret mod uforudsete udgifter, hvis din bil strejker.

Der findes en lang række forskellige former for leasing, som er tilpasset forskellige køremønstre, kundegrupper og behov.

 

Her er en kort skitsering af de forskellige former for leasing, som Leasing.dk opererer med:

Operational Leasing, hvor du har en fast månedlig ydelse over et aftalt antal måneder – typisk 36 eller 48 måneder.: Du har fuld brugsret over bilen – og der er ingen risiko i forhold til restværdien!

Operational Leasing +-løsningen giver dig de samme fordele, som der er ved Operationel Leasing. Samtidig har du dog her mulighed for selv at vælge, om du vil beholde bilen efter endt leasing eller ej.

Finansiel Leasing giver dig fuld brugsret over bilen og en fast månedlig ydelse over en aftalt periode – det er typisk tre, fire eller fem år alt efter behov. Efter endt leasingperiode skal bilen sælges til tredjepart.

Flex Leasing er især målrettet kunder, som ønsker meget dyre biler i kortere perioder. Det kan være en kunde, som måske ønsker sig en åben sportsvogn sommermånederne – og en stor og rummelig limousine til at køre igennem vinterhalvåret.

Split Leasing er den oplagte løsning, når virksomheden og den enkelte ansatte skal deles om at betale de faste ydelser inden for en given tidsramme.

Re Leasing handler om leasing af biler, der allerede har været leaset ud en gang. Det er lig med lavere ydelse. Vi garanterer til gengæld en skarp pris, hurtig levering samt et lavere skattegrundlag.

Mini Lease: er reelt billeje, fordi der er tale om en kort periode. Her er der fuld fleksibilitet, og det kan være en god løsning i forbindelse med korte ansættelser, spidsbelastninger eller prøveperioder.

 

Inden du vælger hvilken leasingform, der passer bedst til dig, så skal du altså gøre dig helt klart, hvad dine eksakte behov er, når det drejer sig om valg af køretøj og leasingløsning. Vi er naturligvis klar til at hjælpe – men overvej blandt andet følgende:

Skal du have plads bare til dig selv, eller skal hele familien være med ombord, når der køres i privaten?

Hvor stort er dit forventede kørselsbehov?

Hvilken slags bil drømmer du om?

Skal der være navigation og nødbremse, lane assist og LED-lygter, klimaanlæg og kopholder. Og skal fartpiloten være adaptiv?

Du skal også overveje, hvor længe du ønsker, at en leasing-aftale skal løbe.

 

Der kan godt være et stykke vej imellem den bil, som man drømmer om, og den bil, som kan opfylde ens behov – og som lever op til ens økonomiske formåen. Det er parametre, der ikke nødvendigvis hænger sammen – men det er omvendt tre ender, som LEASING DK’s professionelle personale er trænet i få bundet sammen på smukkeste vis.

 

 

OM BJARNE NIELSEN:

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største kæder af bilforretninger. Koncernen driver ti bilhuse på tværs af landet. Derudover omfatter koncernen leasingselskabet LEASING DK, bilforretningen Motorpoint samt Danmarks største bilhus, Bilernes Hus, der ligger i Silkeborg. Samlet set beskæftiger koncernen mere end 500 medarbejdere. Bjarne Nielsen A/S er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, KIA, Renault, Volvo, Dacia og Mazda. Læs mere om Bjarne Nielsen A/S på www.bn.dk.